Søgefelt

Fagbladet på lyd

Nu kommer Blik og Rør som podcast til dig, der hellere vil høre om tingene. Podcasten er gratis og lige til at sætte på i servicebilen eller i ørebøfferne på pladsen

I Blik & Rør Podcast interviewer vi de mest relevante mennesker inden for branchen, vi følger med i de sager, der betyder noget for dig, og vi finder de sjove historier fra arbejdet, så du kan grine med! Husk, du er altid velkommen til at skrive og stille spørgsmål til Blik & Rør Podcast. Du kan sende tanker, ideer, forslag, ris og ros til podcast@blikroer.dk

 

#4 Skolernes indeklima

Indeklimaet i de danske skoler er under al kritik, og vores børn og deres lærere lider under det. Undersøgelser viser, at det kan påvirke indlæringen med op til et helt år Blik og Rør Podcast havde Magnus Heunicke (S) og formanden i studiet.

Se billeder fra optagelserne og læs mere her.

 

#3 Arbejdsmiljø og lønstatistik

Trods ny fremgang i lønnen til VVS'erne, er den slet ikke steget som forventet. Det kan der høres mere om i Blik og Rør-podcast, hvor der også sættes spot på Arbejdsmiljørepræsentantens år.

Se billeder fra optagelserne og læs mere her.

 

#2 Asbest og Boss Ladies

Vi snakker i denne udsendelse om asbest, der igen og igen dukker op i nyhederne og vores hverdag. Senest kom det frem, at nogle af Blik og Rørs medlemmer har kravlet rundt i en kælder – og de fik også besøg af Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen, dernede – og så viste det sig, at kælderen var fyldt med asbest. Vi møder også Louise Jensen, en af de nye ambassadører for BossLadies. Hun er en af seje, unge kvinder, der er VVS-lærling. Se billeder fra optagelserne og læs mere her https://blikroer.dk/node/1370 Vi snakker i denne udsendelse om asbest, der igen og igen dukker op i nyhederne og vores hverdag. Senest kom det frem, at nogle af Blik og Rørs medlemmer har kravlet rundt i en kælder – og de fik også besøg af Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen, dernede – og så viste det sig, at kælderen var fyldt med asbest. Vi møder også Louise Jensen, en af de nye ambassadører for BossLadies. Hun er en af seje, unge kvinder, der er VVS-lærling og opfordrer andre kvinder til at blive det.

Se billeder fra optagelserne og læs mere her. 

#1 Erhvervsskoler og ny formand

I dette første nummer kan du møde den nye forbundsformand Henrik W. Petersen, der fortæller lidt om, hvor han kommer fra, og om de ting han gerne vil arbejde med som formand.
Lidt senere i programmet kommer Kim Fusager Balle til mikrofonen og fortæller om den nye erhvervsuddannelsesreform, som både får kram og spark med på vejen. 

Læs mere her. 

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt