Søgefelt

Fredag 06/12 2013

Få en sms om din pension

Industriens Pension tilbyder at sende en sms, når pensionen er på vej. Fra PensionDanmark kan du få besked, hvis din indbetaling udebliver.

Mobiltelefonen er altid ved hånden. Kunderne i Industriens Pension kan nu få en sms, når der er en udbetaling på vej, eller hvis der skulle være problemer med udbetalingen.

- Vi vil gerne gøre det så enkelt som muligt for vores kunder at følge deres pension. Sms'er er en let måde at kommunikere med vores kunder - uden at de behøver ringe til os eller tænde for computeren og finde NemID frem, siger Joan Alsing, forsikringsdirektør i Industriens Pension.

Tilføj dit mobilnummer og din mail-adresse

Hvis du gerne vil modtage en sms, når pensionen er overført, skal du logge ind på Min Side. Her skal du oplyse dit mobilnummer, og hvis du samtidig tilføjer din mail-adresse, får du automatisk besked, når der et nyt om pensionsordningen.

Få besked hvis indbetalingen udebliver

PensionDanmark har en sms-service, som betyder, at du automatisk får besked, hvis indbetalingerne til din pensionsordning stopper. På den måde undgår du at miste penge, hvis din arbejdsgiver for eksempel ikke indbetaler pension en enkelt måned. Normalt går der to måneder, før du modtager et brev om, at pensionsindbetalingerne er stoppet.

- Vores sms-service har kørt siden efteråret 2012. Det har været en ganske pæn succes, og vi har nu ca. 65.000 medlemmer, der har tilmeldt sig vores sms-service, siger Flemming Tovdal Schmidt, kundeservicedirektør i PensionDanmark.

Du kan tilmelde dig sms-servicen på Din Pension på PensionDanmarks hjemmeside, hvor du under ”Dine kontaktdata” oplyser dit mobilnummer.

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt