Søgefelt

Torsdag 27/06 2013

God sommer

Kære kollegaer

Nu hvor sommeren banker på døren, vil jeg gerne benytte mig af anledningen til at ønske dig og din familie en rigtig god sommer.

For landets VVS’ere, blikkenslagere eller skorstensfejere er hverdagen præget af hårdt fysisk arbejde, og selv om jeg gerne ville, kan jeg desværre ikke garantere en sommer med kun sol og varme dage. Dog håber Jeg, at netop det vekslende danske sommervejr, også får os alle til at sætte endnu mere pris på de dage med flot solskinsvejr.

Det er dog ikke alle, som kan nyde ferien i ro og fred. Mange af vores kolleger har mærket krisens bagside. De har ikke haft fast beskæftigelse længe, og i løbet af årets første seks måneder har de nu mistet retten til dagpenge. Flere af dem endda unge og dygtige svende, som aldrig har fået en reel chance for at bevise deres værd.

Det smerter mig, at vi i en tid med stigende optimisme og fornyet håb for byggebranchen, fortsat har mange kolleger, som har svært ved at komme i arbejde.

I Blik- og Rørarbejderforbundet arbejder vi stadig for, at den gruppe skal hjælpes. Det gør vi ved at støtte op om alle jobskabende initiativer og samtidig kæmper vi for lempelser af de stramninger af dagpengereglerne, som den forrige regering vedtog.

Ude i landet kan I også hjælpe og gøre en forskel. Mange af Jer er ansatte i sjak eller virksomheder, hvor aktivitetsniveauet er stigende. Her må I gerne sørge for, at der skabes plads til nye kolleger.

Må solen skinne over jer alle og må i opleve nogle varme dage, lyse nætter og masser af kærlighed sammen med dem i elsker og holder af.

God sommer

Max Meyer
Forbundsformand

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt