Top menu

Markant flere medlemmer tjekker pensionen

Dato: 17/04-2013
Tags: Løn, Pension
469

På bare et år er antallet af medlemmer, der tjekker deres pension i PensionDanmark, steget med 70 procent.

Hvordan står det til med pensionen? Og er familien godt nok sikret, hvis uheldet er ude? Som medlem af Blik- og Rørarbejderforbundet med pensionsordning i PensionDanmark kan du hurtigt få svar på disse spørgsmål på selskabets hjemmeside. Og den mulighed er der stadig flere medlemmer, som gør brug af. Det viser nye tal fra PensionDanmark.

På bare et år er antallet af PensionDanmark-medlemmer, som tjekker deres pensionsordning på nettet, steget med 70 pct. Fra 92.914 i 2011 til 158.270 i 2012. Og stigningen fortsætter i år.
 
- Det er en glædelig nyhed, at markant flere medlemmer nu er begyndt at holde øje med deres pensionsordning. For ligesom det er en fast rutine for mange at gennemgå boliglån og bilforsikringer hvert år, så er det også en god idé bare én gang årligt at tjekke, hvordan det står til med pensionsordningen, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark. 
 
Sådan tjekker du pensionen
Du kan få det fulde overblik over din pensionsordning via pension.dk/dinegenpension, hvor du logger på med NemID. Du kan også tjekke pensionen via PensionDanmarks nye app, der fås til iPhones og Android-mobiltelefoner. App’en aktiveres på pension.dk/dingenpension.