Top menu

Informationsmøde om asbest for håndværkere i Aalborg

Dato: 10/04-2013
465

Byggefagenes Samvirke i Aalborg og Bygherre, Sørens Enggaard A/S inviterer håndværkere til informations-møde om arbejdet på Eternitgrunden.

I forbindelse med de seneste dages fokus på asbesthåndtering og sikkerhed for de udøvende håndværkere på Eternitgrunden i Aalborg, inviteres alle håndværkere, der har arbejdet på pladsen fra 2009 og frem til i dag til informations-møde.

Det sker på baggrund af den seneste tids stigende fokus på asbesthåndtering og sikkerhed for de udøvende håndværkere på Eternitgrunden, som har skabt usikkerhed om, hvorvidt det er farligt at arbejde på området. Det er det ikke, ellers ville byggeriet være blevet stoppet af myndighederne.

Byggefagenes Samvirke i Aalborg inviterer derfor de implicerede håndværkere til møde, hvor de vil redegøre for, hvad de gør for at sikre arbejdet. Også Søren Enggaard A/S vil være til stede på mødet, hvor de ønsker at give håndværkere og andre byggefolk sikkerhed for, at de som bygherre efterlever alle krav og retningslinjer for arbejdet.

Informationsmødet finder sted den 15. april 2013, kl. 16.30 i Vejgaardhallen, Vejgaard Torv, 9000 Aalborg. 

Mødet afholdes primært for alle håndværkere, der har arbejdet på byggefeltet Eternitgrunden.