Søgefelt

Torsdag 24/01 2013

Installationsbranchen vil have genindført BoligJobordningen

Organisationerne i installationsbranchen står bag en fælles opfordring til regeringen om at genindføre håndværkerfradraget i en ny grøn og forbedret udgave.

 

Det er Dansk El-Forbund, Blik- og Rørarbejderforbundet, VELTEK – VVS og EL-tekniske Leverandørers Brancheforening og TEKNIQ Installatørernes Organisation, der peger på en række jobskabende initiativer, der både kan skabe fornyet vækst og beskæftigelse i installationsbranchen og samtidig være med til at optimere og forbedre klima og miljøet.
 
- Vi vil gerne kvittere for forhøjelsen af kommunernes anlægsloft, som der efter vores opfattelse er økonomisk råderum til, men også pege på, at det her og nu vil have en begrænset effekt i installationsbranchen og bygge- og anlægsbranchen, idet der først skal projekteres, laves udbud, vælges rådgivere m.v., og derfor går der en rum tid, før det omsættes til nye job, skriver organisationerne i opfordring til syv udvalgte ministre fra regeringen.
 
De fire organisationer finder det oplagt at satse på forslag, der dels her og nu kan skabe job i installations- og bygge- og anlægsbranchen, dels kan sikre investeringer i energieffektivisering i de private boliger, hvor der fortsat er et meget stort potentiale for at spare på energi og opdatering af boligens varmekilder til vedvarende energi, fjernvarme m.v.
 
For at skabe nye job på kort sigt foreslår de fire organisationer en genindførelse af BoligJobordningen, som samtidig fornys ved at:
Brevet til ministrene kan læses ved at klikke her...
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt