Søgefelt

Fredag 21/12 2012

Glædelig jul og godt nytår

 

Kære kolleger 
 
Julen og årsskiftet står nu lige om hjørnet og venter. Jeg vil godt benytte anledningen til igen at ønske jer alle en glædelig jul og til at lade mine tanker gå tilbage på et år med mange glæder og udfordringer. Året 2012 startede for Blik- og Rørarbejderforbundet med en positiv optimisme til vores kommende overenskomstforhandlinger. Desværre endte det ret negativt, for det lykkedes ikke at opnå en aftale med arbejdsgiverne i Tekniq.
 
Dette har selvfølgelig præget året 2012 rigtig meget, da vi på alle områder har oprustet vores faglige strategi, i forhold til at forsvare og udbygge vores overenskomst. Arbejdsgivere i andre organisationer var til gengæld mere imødekommende, og med dem lykkedes det at lave en overenskomst, som selvfølgelig bar præg af den økonomiske situation, der pt. hersker i verden og i Danmark.
 
Udover denne store opgave, har året selvfølgelig også budt på et væld af andre opgaver. Også politisk har Blik- og Rørarbejderforbundet forsvaret kollegernes interesser. Det gælder blandt andet ved de senere sammenbrudte 3-partsforhandlinger og i forbindelse med diskussionen om ekstra hjælp til dem, som her fra årsskiftet risikerer at blive smidt ud af dagpengesystemet. Og netop dem, som risikerer at miste deres dagpenge, er også dem, som skal have ekstra fokus i 2013. 
 
Vi skal alle være med til at sikre, at ingen kolleger skal miste deres dagpengeret, grundet de nye regler i lovgivningen. Vi skal alle i Blik- og Rørarbejderforbundet stå sammen om at hjælpe de ramte kolleger. Og det gør vi ved at give plads, for kun sådan kan vi vise omverden, hvad en rigtig fagforening er – en der tager ansvar i det enkelte medlem.
 
Må I opleve lys, varme, kærlighed og glæder sammen med Jeres kære, ikke kun i fridagene men også hele det nye år 2013. Jeg ønsker jer alle sundhed, glæder og vidunderlige timer sammen med dem I holder af.
 
Max Meyer 
Forbundsformand
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt