Søgefelt

Torsdag 20/12 2012

Hurtig Diagnose sikrer dig hjælp

Skorstensfejere og VVS'ere med pension- og sundhedsordning i PensionDanmark får pr. 1. januar Hurtig Diagnose med hjælp til hurtig udredning og genoptræning.

I PensionDanmark har man meget positive erfaringer med Hurtig Diagnose, hvor brugerne i gennemsnit har sparet 69 dage på at få stillet en diagnose. Ventetiden på at få stillet en diagnose i det almindelige sundhedssystem var i 2012 var på godt 3 måneder, mens den gennemsnitlige ventetid med Hurtig Diagnose var på 24 dage. 

- Hvis man fx har alvorlige rygproblemer og mistanke om en diskusprolaps, så er ventetiden ikke sjov – både pga. smerterne og uvisheden om sygdommens alvor. Derfor er vi glade for at tilbyde medlemmerne en ordning, hvor man meget hurtigt finder ud af, hvad man fejler, og hvad der skal til for at blive rask, siger forbundssekretær Stig Søllested fra Blik- og Rørarbejderfobundet. 
 
Hvad er Hurtig Diagnose? 
Du kan ringe til Hurtig Diagnose på telefon 7010 0806 alle hverdage mellem kl. 8-16.
 
Hvis du omfattet af ordningen vil du i starten af januar et brev om mulighederne i Hurtig Diagnose. Brevet er også sendt elektronisk til din indbakke på dine personlige sider på PensionDanmarks hjemmeside. Der er nem adgang med NemID via pension.dk/dinegenpension.
 
Læs mere om Hurtig Diagnose her...
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt