Top menu

VVS’er vil vinde OL-guld

Dato: 28/06-2012
378

Det seneste halvandet år har roeren Rasmus Quist Hansen ladet rørtangen få en pause. Sammen med makkeren Mads Rasmussen satser han benhårdt på at stryge helt til tops og vinde guld i letvægtsdobbeltsculler ved sommerens olympiske lege i London.

Efter mere end ti år i den absolutte verdenselite er det blevet til to gange VM-guld, en VM-sølvmedalje og en bronzemedalje ved OL til roerne Rasmus Quist Hansen og Mads Rasmussen.  Nu gælder det sommerens olympiske lege i London, og her satser de to roere på at veksle bronzemedaljen fra OL i Beijing i 2008 til guld.

- Vi har gode muligheder for at vinde en medalje. Ved de seneste to World Cup stævner er det blevet til en 4. og en 3. plads, så vi er blandt favoritterne, siger Rasmus Quist Hansen, der er uddannet VVS- og energimontør og VVS installatør.

Siden efteråret 2010 har han og makkeren Mads Rasmussen arbejdet målrettet mod sommerens olympiske lege i London. For Rasmus Quist Hansen er rørtangen derfor sendt på orlov, for at indfri ambitionen om en topplacering ved OL.

- Det er umuligt at kombinere arbejde og den mængde træning, som er nødvendig. Der er 100 procent fokus på træning, og derfor arbejder jeg ikke som VVS’er i øjeblikket, siger det danske medaljehåb, der må leve af den økonomiske støtte, han modtager fra Team Danmark og sponsorer.