Top menu

DM-finalisterne er fundet

Dato: 23/10-2012
340

Efter velafviklede regionsmesterskaber er de fire VVS-lærlinge, som i januar måned skal dyste om DM-titlen nu fundet.

Den første finalist blev fundet i Region Sjælland, hvor Max Jacob Hansen, der er i lære hos Jens Volf i Rødovre, satte konkurrenterne til vægs ved regionsmesterskaberne og kvalificerede sig til DM-finalerne i Aarhus.

Her får han følgeskab af Jakob Mikael Nørager fra Wicotec Kirkebjerg A/S i Lejre, der vandt de tilsvarende regionsmesterskaber for lærlingene i Region Sydsjælland.

Også regionerne Nordjylland og Syddanmark har deres finalister klar. Nicolai Viinberg Rehberg fra Skagen VVS A/S repræsenterer Region Nordjylland, mens Region Syddanmarks sender Mike Dethlefsen fra Vejen VVS-service ApS til DM i Skills, som afholdes i Aarhus fra den 24. til 26. januar.

DM i Skills er mesterskabet for unge, der er i gang med en erhvervsuddannelse, og som kæmper om at blive de bedste inden for deres fag. Mere end 30 forskellige erhvervsuddannelser deltager ved DM i Skills.

Mesterskaberne løber over tre dage, og indledes med en åbningsceremoni, hvorefter lærlingene skal løse opgaver inden for deres fag. Vinderne kåres den sidste dag med præmieoverrækkelse.

De fire finalister til DM i VVS
Region Sjælland: Max Jacob Hansen, som er i lære hos Blikkenslager Jens Volf i Rødovre
Region Sydsjælland: Jakob Mikael Nørager, som er i lære hos Wicotec Kirkebjerg A/S i Lejre
Region Syddanmark: Mike Dethlefsen, som er i lære hos Vejen VVS-service ApS
Region Nordjylland: Nicolai Viinberg Rehberg, som er i lære hos Skagen VVS A/S