Top menu

Blik og Rør: Stærk aftale om erhvervsuddannelserne

Dato: 07/06-2024
3348

Det er en rigtig god aftale om erhvervsuddannelserne, som alle Folketingets partier står bag. Den giver et kæmpe løft til erhvervsuddannelser og den grønne omstilling, siger Blik- og Rørarbejderforbundets formand Henrik W. Petersen

Det er en rigtig god aftale om erhvervsuddannelserne, som hele Folketinget står bag. Den giver et kæmpe løft til erhvervsuddannelser og den grønne omstilling, siger Blik- og Rørarbejderforbundets formand Henrik W. Petersen.

 

  1. Vi har i den grad længe haft brug for tidssvarende udstyr og grønne lærerkompetencer. Det gør man nu endelig noget ved. Det er en rigtig god dag for erhvervsuddannelserne.

 

  1. Jeg er især glad for, at der satses på de uddannelser, som skal løfte den grønne omstilling – fx VVS´ere. Vi skal simpelthen have uddannet endnu flere, hvis vi skal lykkede med den grønne omstilling. Og denne aftale viser nu, at viljen er til stede hos alle Folketingets partier. Aftalen er godt politisk håndværk, simpelthen. Det er lige hvad Danmark har brug for.

 

  1. Med midler til studieture sendes der også et vigtigt signal til de unge på erhvervsuddannelserne om, at man vil dem, og at det er slut med at erhvervsuddannelserne halter efter, når det drejer sig om økonomiske ressourcer og politiske bevågenhed i det hele taget.