Top menu

Gør bilen forårsklar med rabat

Dato: 13/04-2023
2890

Foråret er på vej, og det betyder, at det er tid til at få skiftet vinterdækkene ud med sommerdæk, få bilen rengjort og måske få den kørt til syn. Det får du rig mulighed for at spare penge på med dit PlusKort. Det gælder, hvad enten du benytter dit kort, hjemmesiden eller PlusKort-appen.

Service og reparation

Hos Quickpoint løser de alle opgaver indenfor autoservice og autoreparation af alle bilmærker, du får 10% rabat på både service og reparationerne. Hos Superdæk Service kan du få 10% rabat på service af bilen og Autohuset Fyn tilbyder 20% rabat.

Rustbeskyttelse

Hvis bilen er blevet lidt medtaget af det danske vejr, kan det være du skal overveje at give den rustbeskyttelse. Både Mercasol og Dinitrol tilbyder 15% rabat.

Bilvask og benzin

Hvis bilen skal skinne lidt ekstra, når forårssolen rammer, kan du få bilen vasket hos Shell. Du kan få 10% rabat på bilvasken og samtidig spare penge på benzin hos Shell, Q8 og F24.

Tag en taxa

Hvis du er så uheldig, at bilen skal overnatte på værkstedet, og du ikke kan undvære fire hjul, så kan du med fordel bestille din taxa med Dantaxi-appen. Her får du 10% rabat med dit PlusKort. Du har også mulighed for at leje bil med rabat flere steder. Blandt andet tilbyder Sixt op til 15% rabat, mens GreenMobility, der giver dig adgang til hundredvis af elbiler i København og Aarhus, tilbyder 10% rabat.