Top menu

Få rabat på sommeraktiviteter med PlusKort

Dato: 23/06-2021
2275

Den er god nok! Legebørn i alle aldre kan endelig få brændt krudt af, og få én på opleveren. Nedenfor har vi samlet et udvalg af de mest populære oplevelser, hvor du får rabat med PlusKort. For at opnå rabatten skal du huske at købe dine billetter online inden dit besøg, og husk også at holde dig opdateret omkring de gældende retningslinjer for COVID-19.

LEGOLAND® i Billund

Aldrig har LEGO®-universet været så populært som nu. Siden 2014 har fire LEGO®-spillefilm set dagens lys, det interaktive oplevelseshus LEGO® House åbnede i 2017, og i foråret 2021 reddede Tv-programmet LEGO® Masters fredagsunderholdningen på TV 2. Kan du heller ikke få nok af LEGO®-universet, så besøg stedet, hvor det hele startede: LEGOLAND® i Billund. Du får PlusKort rabat på op til 139 kr. pr. billet.

Tivoli i København og Tivoli Friheden i Aarhus

Det gyldne tårn, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, radiobiler og spilboder. Du finder det hele i Tivoli i København og Tivoli Friheden i Aarhus. Begge haver er kendetegnet af deres popularitet og deres historiske og eventyrlige omgivelser i smuk natur med små søer og årstidens blomster. Du får særpris på både entré og turbånd i begge haver med dit PlusKort.

Bakken i Dyrehaven og BonBon-Land på Sydsjælland

Bakken har Pjerrot, og BonBon-Land har Hundeprutten. Fælles for dem begge har de vandrutsjebaner og forlystelser med dyrenavne i alskens farver og former! Er du ikke bange for at blive våd på din rutsjebanetur, og er du ej heller bleg for en tur i Hankatten eller Græshoppen, så er Bakken eller BonBonLand sikkert noget for dig! Du får PlusKort rabat på entré hos BonBon-Land, hvor forlystelserne er gratis, og PlusKort rabat på turbånd hos Bakken, hvor entréen er gratis.

Universe Science Park ved Sønderborg

Er der en lille videnskabsmand/kvinde gemt i dig, så gå på opdagelse i Universe Science Park, hvor sjov er videnskab. Prøv Virtual Coasteren – en Virtual Reality-rutsjebane, hvor I kan designe jeres egen oplevelse -, eller besøg Fire Zone, og bliv klogere på, hvordan ildebrænd opstår, og hvordan man bedst kommer ud af en farlig situation med ild. Du får min. 20 % i PlusKort rabat på entrébilletter.

ZOO i København

Selvom der ikke er udsigt til nogen lille pandaunge i nær fremtid, så mener vi stadig, at Zoologisk Have i København er et besøg værd. Du kan fortsat få lov at se den dovne og bambusspisende Xing og den kåde og uforløste hun-panda Mao-Sun. Med PlusKort får du rabat på både indgang og årskort i Københavns ZOO. 

Jesperhus på Mors

Vil du optjene point på familiekontoen og sætte børnene i fokus? Så tag familien med i Jesperhus, hvor børnene kan udfolde sig i badeland, abeland, legeland, mini ZOO og blomsterpark. Der findes underholdning for enhver barnlig sjæl, og der er overnatning på stedet, så man kan nå at få det hele med. Du får PlusKort rabat på op til 20 % i Jesperhus.

Sejlture i Aalborg, Odense og København

Ønsker du at være din egen kaptajn, så lej en GoBoat, og tag på opdagelse med op til 8 personer i en miljøvenlig båd – enten ved Limfjorden i Aalborg, havnen i Odense eller i Københavns kanaler. I bestemmer selv tempoet, og I kan tage mad- og drikkevarer med ombord til at nyde undervejs. Er I derimod mere til at læne jer tilbage på en guidet bådtur, så tag med Canal Tours rundt på vandet i København, og lær lidt om de historiske steder på ruten. Du får selvfølgelig PlusKort rabat på begge typer bådoplevelser.

Køb dine billetter, og se mange flere rabatter på pluskort.dk/oplevelser eller i PlusKort appen

Links:

LEGOLAND 

Tivoli

Tivoli Friheden 

Bakken

Bon Bon-Land

Universe Science Park

ZOO

Jesperhus

GoBoat

Canal Tours