Top menu

Hele din husstand kan nu skifte til billigt Alka-mobilabonnement

Dato: 24/03-2021
2119

Forsikringsselskabet Alka har slået dørene op til Alka Mobil, der skal give en million forbundsmedlemmer og deres husstand en ny medlemsfordel: Et billigt mobilabonnement - helt uden binding.

Alka er grundlagt af fagforbund og har i over 100 år sparet forbundsmedlemmer penge på forsikringer med et skarpt fokus på lav pris og god dækning. Nu vil Alka også spare forbundsmedlemmerne penge på mobiltelefoni. Med en pris på 59 kroner om måneden for fri tale, fri sms, fri mms og 7 GB data i Danmark bliver Alka Mobil landets absolut billigste fri tale-mobilabonnement.

- Vi står i en anden situation end andre udbydere af mobiltelefoni. For os handler det ikke om at tjene penge på mobiltelefoni. Det drejer sig udelukkende om at kunne give forbundsmedlemmer og vores kunder nogle attraktive fordele, der gør dem glade, tilfredse og forhåbentlig loyale, siger direktør Frederik Sjørslev Søgaard, Alka Forsikring.

Holder du ferie i udlandet, kan du frit skifte fra Danmarkspakken til EUpakken - og tilbage igen - når du er retur. Formålet er, at du kun betaler for, hvad du har brug for. Abonnementet indeholder også 5G til alle kunder, når Telias netværk er klar.

- Mange betaler for abonnementer med en hulens masse data, som de slet ikke bruger. Vores abonnement indeholder data, der dækker behovet for 95 procent af danskerne. Men hvis man alligevel

har brug for mere data en enkelt måned, så kan det naturligvis tilkøbes, forklarer Frederik Sjørslev Søgaard.

 

Gå direkte til alkamobil her: alkamobil.dk