Top menu

Pension: Sundhedsordning tilbage fra sommerferie

Dato: 11/08-2020
1744

PensionDanmarks sundhedsordning er tilbage fra sommerferie og giver Blik og Rør-medlemmer adgang til forebyggende behandlinger på sundhedscentre i hele landet

Hovedparten af VVS'ere, blikenslagere og skorstensfejere har en overenskomstsikret pensionsordning i PensionDanmark, som også indeholder en sundhedsordning. Den giver blandt andet giver adgang til behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør eller zoneterapeut, hvis der er problemer med led, muskler eller sener.

Behandlingerne sker på sundhedscentre fordelt over hele landet.  Efter at have kørt på lavt sommerblus i ugerne 29-31, hvor de fleste sundhedscentre har haft sommerferielukket, er PensionDanmarks sundhedsordning igen klar til at tilbyde både akutte og forebyggende behandlinger.

Hvis der ikke er et passende center indenfor 30 kilometer, fra hvor du bor eller arbejder, hjælper PensionDanmark dig med at finde et, der ligger tættere på. Ring på 7010 0806 for at få hjælp.

Du kan også se, hvor sundhedscentrene ligger på pension.dk/sundhed.  Sundhedsordningen indeholder også telefonrådgivning samt hurtig diagnose. Hurtig diagnose hjælper dig med at finde ud af, hvad du fejler og sikrer, at du hurtigt kommer i gang med en evt. behandling – uden ventetid. 

Læs mere om dine muligheder og bestil tid på pension.dk/sundhed, eller ring 7010 0806 alle hverdage kl. 8-21. Du kan også bestille tid til behandlinger via PensionDanmarks app.