Søgefelt

Torsdag 24/10 2019

Ny håndbog til Arbejdsmiljørepræsentanten

En ny håndbog giver værktøjer og svar på til arbejdsmiljørepræsentantens rolle. Håndbogen er udarbejdet af BAT-kartellet, som er en sammenslutning af Blik og Rør og seks andre fagforbund.

Som arbejdsmiljørepræsentant (AMR) er det godt at vide, hvad ens opgaver går ud på. Det kan du læse om i den her folder fra byggefagene i BAT-kartellet som varetager 80.000 lønmodtageres interesser i den danske bygge og anlægsbranche.

Håndbogen er inddelt i 3 kapitler.

Kapitel 1 omhandler arbejdsmiljørepræsentantens opgaver og pligter. Her kan du bl.a. læse om den lovpligtige uddannelse, hvilke krav du har som AMR og gode eksempler på hvordan du løser de daglige AMR-opgaver.

I kapitel 2 beskrives arbejdsmiljøorganisationen, også kaldet AMO. Arbejdsmiljøorganisationen skal undersøge og løse problemer med arbejdsmiljøet på pladsen og/eller i virksomheden. Her kan du bl.a. læse om hvilke opgaver AMO har, og hvordan du som del af AMO kan medvirke til at forebygge ulykker og påvirke kolleger og ledelsen i retningen af et godt og sundt arbejdsmiljø.

I kapitel 3 vil du blive præsenteret for de mest stillede spørgsmål fra andre arbejdsmiljørepræsentanter, og en række svar der kan gøre dig klogere på nogle af de spørgsmål du måske selv sidder inde med.

Download håndbogen her...
 

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt