Søgefelt

Tirsdag 21/05 2019

Klima: Deltag i folkets klimamarch

Folketingsvalget 2019 står for døren. Derfor vil Folkets Klimamarch København igen gå i gaderne. Det gør vi den næstsidste lørdag før valget, d. 25. maj kl. 13:00 på Christiansborg Slotsplads.

GØR VALGET TIL ET KLIMAVALG - VI MARCHERER UNDER VALGKAMPEN

Klimakrisen er over os - og vi har travlt. Derfor skal klima være det vigtigste emne under den kommende valgkamp. Lad os vise folketingskandidaterne, at vi vil have handling - nu!   

DERFOR BEDER VI ALLE OM AT GÅ:

Vi samles for at viser opbakning til alle politikere, der tør tage de modige beslutninger, der skal til for at afværge klimakrisen. For hver dag uden handling bliver problemet sværere at løse, og derfor vil vi inden valget samles om at give et klart klimamandat til vore politikere - uanset hvilket parti de måtte tilhøre.   

Vi ønsker at skabe en inkluderende og mangfoldig begivenhed, som kan samle folk på tværs af alder, baggrund, partitilhørsforhold, osv. Vi vil løbende informere om marchen på Folkets Klimamarch København, denne side, og på vores hjemmeside www.klimamarchkbh.com. 

Folkets Klimamarch arrangeres igen i år af et netværk af borgere med forskellig baggrund og erfaring med græsrodsarbejde og mobilisering. Marchen støttes af en voksende gruppe af organisationer som alle arbejder for ansvarlig klimapolitik og social retfærdighed. 
 

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt