Avisen.dk bliver til A4 Nu

Dato: 02/05-2019
Tags: Diverse
1470

A4 Nu vil videreføre den journalistik, der i Avisen.dk-regi tiltrak op til 80.000 daglige brugere i starten af 2019.

Det er den samme redaktionelle ledelse og medarbejderskare, der fortsætter i A4 Nu. Journalistisk kommer A4 Nu til at minde ganske meget om Avisen.dk.

- Det bliver næsten én til én den journalistisk, man kender fra Avisen.dk, siger Nicolai Kampmann til Netavisen Pio.

Avisen.dk oplevede en vækst på godt 25 procent i 2018. A4 Nu vil gerne fastholde og udvide det store publikum. Men publicistisk også fortsat være et medie-tilbud til fordel for de danskere, der har brug for et stærkt fællesskab:

- Vi er også en platform for de danskere, der har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Vores fortællinger skal engagere lønmodtagerne og repræsentere deres udfordringer. Vi skal anvise løsninger og stimulere til en bred debat, om hvordan vi stadig har et organiseret og respektfuldt arbejdsmarked, siger Nicolai Kampmann.

A4 Nu er en del af ”A4-familien”. De øvrige indholdsportaler finder man på A4 Medier.dk. Den platform blev søsat tidligere på måneden. A4 Medier vil gå i dybden og rumme flere betalingsuniverser med emner inden for arbejdsmarkedet og dansk politik.

Desuden indgår A4 Medier meget snart ”en større kommerciel samarbejdsaftale”:

- Vi er en virksomhed, der gerne vil samarbejde med dem, der vil samarbejde med os. Hvor det giver strategisk mening. Den tilgang synes at vinde indpas flere steder i den danske mediebranche. Heldigvis, siger Nicolai Kampmann, ifølge pressemeddelelsen.

Besøg A4 Nu her...