Mød Blik & Rør på VVS-messen

Dato: 02/05-2019
Tags: Diverse, VVS
1467

Den største fagmesse i mands minde er ved at være klar til at tage imod dig og dine kollegaer

Efter VVS-messens bragende succes i 2017, var der allerede tidligt totalt udsolgt i standene til den næste messe, som er i år. Messen i 2017 slog besøgsrekord med knap 10.000 besøgende de tre dage, messen varede.

Største messe
VVS-messen er Skandinaviens største fagmesse inden for vand, varme, sanitet, ventilation og indeklima. Du kan opleve de nyeste produkter og tiltag inden for netop dit felt til messen. Der er 207 stande med masser af events og arrangementer. Ud over at kunne se, hvad der er fremtiden i branchen, vil du samtidigt kunne skabe nye kontakter og møde dine kolleger i branchen – og slæbe fyldte poser med materiale, balloner og bolsjer med hjem.

Mød Blik & Rør
Selvfølgelig er Blik & Rør med til messen! Kom forbi vores stand i hjørnet i hal A, stand 1950, og hils på. Her kan du få tjekket din løn, få svar på spørgsmål om din ansættelse og udviklingen på overenskomst-området. Der er både præmier og forfriskninger i farvandet.

Sådan finder du vej
VVS’19 holdes i Odense Congress Center på Ørbækvej 350. Det er 5 minutters kørsel fra motorvejen. Du skal forlade motorvejen ved ”Motorvejskryds Odense” og køre i retning mod Odense. Så møder du skilte mod Odense Congress Center. Der er 1900 gratis parkeringspladser til de besøgende på messen. Hvis du kommer med toget, er der mulighed for at fange en bybus eller en taxa fra Odense Banegård Center. Det er cirka 8 kilometer til Odense Congress Center fra banegården.