Søgefelt

Torsdag 11/10 2018

Blik & Rør Podcast er ude nu

Blik & Rør udvider og supplerer fagbladet med en podcast til alle dem, der vil være med på en lytter

Fagbladet Blik & Rør har altid været en af grundstenene i kommunikationen mellem forbundet og medlemmerne. Nu kommer Blik & Rør Podcast som endnu en mulighed for dig som medlem til at høre mere om dit fag, om nyhederne fra fagområdet og lære mere om, hvad forbundet gør og kan. Podcasten er netop til de medlemmer, som rigtigt gerne vil høre mere, og som vil følge med i deres fag, måske mens de arbejder. 

Podcasten giver dig mulighed for at gå et spadestik dybere i de historier, du måske allerede har læst om i bladet. Selv om det nyeste nummer af fagbladet måske ikke har nået din postkasse endnu, kan du sagtens begynde på podcasten nu.

Klik her for at lytte med:

 

Første udgave
I denne første udgave taler vi med den nye forbundsformand, Henrik W. Petersen, og hører om, hvad han har gjort sig af tanker om sit nye hverv og får ham til at forholde sig til, hvad andre synes, han skal.
Bagefter kommer Kim Fusager Balle i studiet og fortæller om den nye erhvervsuddannelsesreform, som Lars Løkke præsentede i september. Hvad består den af? Hvad er godt, og hvad er skidt? Kim Fusager Balle tager dig i hånden og forklarer dig, hvor tornene i reformen sidder.

Der vil altid interviews med relevante personer Vi vil følge op på de sager, der betyder noget for dig. Vi vil gå i marken for at finde de bedste historier fra servicebilen eller pladsen, så du kan grine med.

Har du en god historie, der lige skal med, så skriv til os på podcast@blikroer.dk. Vi har præmier klar til dig som tak for historien.

Podcasten er helt gratis og lige til at gå til, du klikker bare her og trykker play.

God fornøjelse og vi glæder os til at høre fra dig!

 

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt