Søgefelt

Tirsdag 20/06 2017

Skorstensfejerne vil vide mere om sikkerhed

Fornemt fremmøde til informationsmøder om ny branchevejledning over hele landet. 70 skorstensfejere var mødt frem til mødet i Roskilde.

- Tak for det flotte fremmøde. Sådan har forbundssekretær Søren Schytte kunne sige til informationsmøderne om den nye branchevejledning for skorstensfejere, som Blik- og Rørarbejderforbundet har inviteret til sammen med Skorstensfejerlauget. 
 
Over 200 svende og mestre er tilmeldt til møderne. Det er lig med hver tredje i branchen. Rekorden blev sat i Roskilde den 19. juni 2017, hvor over 70 var mødt op. 
 
- Der er kommet mere fokus på arbejdsmiljø, og vi skal fortsætte den gode udvikling. Der er kommet større fokus på at feje indefra, når det er muligt, stigerne er blevet bedre, og vi hører entydigt fra skorstensfejerne, at kunderne er blevet nemmere at tale med. Jeg har ikke tal på, hvor mange tagtrin, der er blevet sat op de seneste år, men det er mange, sagde Søren Schytte på mødet i Roskilde. Han opfordrede samtidig de tilstedeværende til at dele gode erfaringer med værktøj og udstyr, som kan forbedre arbejdsmiljøet. 

Find den nye branchevejledning for skorstensfejere her...

 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt